Artemis'de Hayat Bir Başka Güzel

Artemis’te Hayat Bir Başka Güzel 

Bugün sizlere yeni okumaya başladığım kitap olan Artemis’ten bahsetmek istiyorum. Beni sürükleyip götüren bir kitap olan Artemis, Andy Weir kaleminden çıkmış sürükleyici bir yapıp olmuş. Kitabı okurken kendinizi ayın yüzeyinde kurulmuş bir şehirde legal ve illegal işler peşinde biri olarak görebilirsiniz. Kitap gerçekten güzel bir senaryoya sahip ve sürükleyici olmuş. Artemis içerisindeki başrol karakterimiz olan Jazz'ın hikayeleri sizi, Artemis'in bir köşesinden bir köşesine itecek ve serüvenin ortasında kendinizi bulacaksınız.

Artemis 

Artemis ay yüzeyinde kurulmuş olan küçük ama devasa şehirdir. Artemis içinde çoğu zengin insanlar yaşamanın keyfini yaşarken, çoğu kişiler ise çalışarak para kazanma ve karınlarını doyurma derdinde oldukları ay şehridir.

Jazz 

Jazz Artemis’te yaşayan ve geçimini çoğu zaman bulduğu illegal işlerden sağlayan başrolümüzdür. Olaylar Jazz çevresinde oluşmakta ve gelişmektedir. İllegal işleri yapıyor olması ilerleyen bölümlerde daha fazla illegal işlere sürükleyecektir.

 

Andy Weir 

Andy Weir karşımıza çokça çıkan bilim kurgu romanlarından olan Marslı’nın yazarıdır. Bu Artemis eserinde ise bizleri yine başka bir romanın ve hikâyenin serüvenine sokmaktadır.

Otomobiller ile ilgili Yazılarım için Otomobil Bakımı

Yorumlar